Ridsportbutiken : Nöjd Strada-ägare

«Föregående - Nästa»
31 mars 2017

Jag är mycket nöjd med dressyrsadeln och kommer förmodligen att vara likaså med hoppsadeln. En riktig aha-upplevelse var nu när jag började rida igen efter graviditet/förlossning och inte har fått ett uns träningsvärk någonstans - det är helt otroligt men jag tror att det beror på att sadeln jobbar med mig och inte mot mig dvs jag slipper att sitta och spänna mig hela tiden. För mig har det varit magiskt då de flesta förutspådde att jag inte skulle kunna röra mig efter ridpassen när jag började igen men icke, det är som att jag aldrig varit borta!

Jag svarar gärna på frågor om sadlarna då jag verkligen vill rekommendera dem!!//!mvh Frida

14 april 2017

Hej, vi har Lippo, utprovade både dressyr o allroundsadel. Det känns som att jag sktter uppe på sadeln istf för med hästen. Det känns svajigt. Hästen är en större arab med bred o kort rygg. Vi skulle behöva prova andra sadlar. Såå svårt att få det bra. Jag har tänkt på Akademiska o På Strada. Berätta gärna mer om Strada och om du tror den skulle kunna göra skillnad för mig.

[ Svara ]

Markus 16 april 2017

Det är ju omöjligt att säga hur du skulle trivs i en strada. Man sitter mycket nära hästen eftersom bossorna är rätt tunna. Vi använder Strada på våra tre araber. Läs mer om sadeln här i min butik, och maila mig på info@markusholst.se om du vill prova en.

Namnet Strada kommer från en arab som hette Strada. Det var svårt att hitta en sadel till honom så ägaren David lärde sig om sadlar och gjorde en egen. Så började historien om Strada-sadlarna för sådär 25 år sedan.

[ Svara ]