Tömkörning, longering

Tygel med hake

Tygel med hake

8 varianter
Visa alla | Beställ
Ridkapson (Semi-kapson)

Ridkapson (Semi-kapson)

3 varianter
Visa alla | Beställ
Kapsoner

Kapsoner

4 varianter
Visa alla | Beställ
Tömkörnings-tömmar

Tömkörnings-tömmar

4 varianter
Visa alla | Beställ
Longerlina

Longerlina

4 varianter
Visa alla | Beställ
Ledtygel

Ledtygel

Beställ

Imponerad!

Markus! Jag är mäkta imponerad! Jag hade kunnat hämta ut tömmarna på utlämningsstället mindre än 24 timmar efter att jag hade beställt dem! Tyvärr kunde jag inte hämta dem förrän i går.

Jag var lite orolig för just jutedelen, trodde att de skulle vara stickiga och hårda men OJ så sköna de är! Tjockleken är så himla bra, tillräckligt tjocka för att jag ska få ett bra grepp men inte så tjocka ... Läs mer

Det bästa jag köpt!

Jute-tömmarna är det bästa jag köpt! Lätta som fjädrar, greppvänliga, tunna o sköna att hålla i jämfört med lädertömmar som ofta både är för långa o för tjocka så det inte blir så smidigt..

Man slipper bära omkring på flera meter läder som man ej har nytta av..

Nu tar jag mina promenader tillsammans med ponnyn Swift istället för själv! Win win

Jag använder dem i ... Läs mer

Nöjd med tömmarna!

Hej! 

Jag måste bara få berätta hur supernöjd jag är med lädertömmarna. De är verkligen kanon. Ligger bra i handen, ger bra kontakt med hästen och att de är delade gör att man får en helt annan frihet vid användandet. Verkligen super. Och vill man longera så tar man bara en och får en supersmidig longerlina. Värda varenda krona.  

MVH Susanna

Tömkörningstömmar skall vara delade!

Det är gammal säkerhetsvisdom att så länge man står på marken skall man ha två separata tömmar. Risken finns ju alltid att man tappar en häst som springer iväg, och att då ha en ögla bakom hästen som kan fastna i stubbar och liknande, är inget bra. Om du har två tömmar och det blir en situation, kan du släppa den ena och longera din häst istället. En töm brukar man alltid kunna hålla hästen i, två är ... Läs mer

Vill du ha ett email-meddelande när jag har kurs eller sadelvisning i din närhet? Klicka här.