Markus svarar : Haflinger till salu

-
25 november 2010

Efter många turer så kommer Spitze hem från fodervärden. Jag trodde eller rättare sagt hoppades att jag hade löst det permanent för honom men så var visst inte fallet, verkade inte som att det fanns ekonomi att lösa köpet av honom.
 
Så nu vänder jag mig till mina häst vänner och ber er hålla ögonen och öronen öppna om det finns någon ni vet som skulle kunna vara intresserad av en fantastisk haflinger. HAn är riden båder vanlig dressyr, lite hoppad men trivs ffa med akademisk ridning eller western. En super kompis som alltid gör sitt yttersta. Han har haft lindriga fånganfall vid ett par tillfällen då på våren, han har en felställning på kindtänderna näst längstbak som gör att han kräver lite extra tandvård med upprensning där det kan fastna mat.

Priset för honom är 15.000 och det pga hans lite "vacklande" hälsa, han är helt enkelt en toppen häst! Anledninget till att jag inte ska ha honom kvar är att jag helt enkelt satsar min tid på Cassius nu som blir tre och som ni vet räcker inte tiden till hur mkt som helst. Endast seriösa gör sig besväret och nej, jag lämnar inte ut honom på foder det orkar jag inte med. Bilder och filmer finns på hemsidan www.viktoriagrape.zoomin.se
Maila eller ring 0707-775029