Butiksevenemang

Sadel- och undervisningsresa i Mellansverige

3 augusti 2022

Sista helgen i augusti 2022 kommer jag ta en långresa med min bil full med sadlar. Jag besöker orter vars postnummer börjar på lägst 68 och högst 89. Är du intresserad av att prova en av mina sadlar eller att få en ridlektion är du välkommen att höra av dig. Om ni blir tillräckligt många åker jag.

Sadelprovarresa i Götaland och Mälarområdet

10 juni 2022

Den 18-19 juni 2022 gör jag en rundtur med bilen full med sadlar. Jag åker norrut längs E4 och söderut längs E20. Jag gör även flera nedslag runt Mälaren.

Bor du i dessa områden, är trött på djupa obekväma dressyrsadlar med "smal midja" och vill prova mina sadlar har du chansen att få en sadel utprovad till din häste denna helg. Jag kommer hem till dig, eller var du har din häst.

Hör av dig i god tid, så ordnar vi ett ... Läs mer

Sadelprovning i Härryda

22 maj 2022

Den 12 juni finns jag hos Equus Vita i Härryda med alla mina sadlar så ni kan klämma och känna på dem och även prova dem på era hästar.

Denna gång kostar sadelprovningen inget. Vill ni provrida en sadel vill Equus Vita ha en ridbane-avgift på 75 kronor.

Beställer du en sadel denna dag får du 1500 kronor rabatt!

Om du kommer med häst ber jag att du anmäler dig till mig senast dagen före. Kommer du utan häst är det ... Läs mer

Ridsportsmässa i Svenljunga 12 maj

2 maj 2022

Den 12 maj 2022 håller Axving AB en liten ridsportsmässa i sina butik i Svenljunga. Jag kommer vara där och visa upp mina sadlar, en hel del bett och hovslagarutrustning. Det skulle vara roligt att få besök av er och se er klämma och känna på mina sadlar. Väl mött!