Strada Sadler

 : 

Strada Dressyrsadel

Sadlernes Ferrari.

  • En relativt fladt sæde med en stejl bagsvisel. Rytterens sædet bliver som i en barok sadel.
  • Polsting med Tempur-sadelpuder.     Afpassede sadelpuder, så hestens bevægelser ikke forstyrres.
  • Puden som støtter ryttrens knæ sidder på den ydre beklædning. Det gør det nemmere at placere sadlen korrekt i forhold til hestens ryg. Og man kan vælge det bedste sted at placere gjorden ved at bruge den gjordstrop, som passer bedst. Derfor glider sadlen ikke, som dressur sadler ofte gør.
  • Moderat størrelse puder for rytterens knæ, som er lidt mere skåret op end de sadler, som ellers er moderne.
  • Fleksibel bom.

Kun 46cm lang.

Sadelpuderne er placeret under bommen og former sig automatisk efter hestens ryg. I mange moderne sadler ligger puderne ikke i midten ved bommen, hvilket øger risikoen for punktbelastninger på forsiden og bagsiden af sadlen. Materialet i sadelpuderne er støddæmpende og forhindrer sadlen i at glide.

Sadlen har korte sadelgjords-stropper, så gjordens spænder ikke er i vejen for forbenets bevægelse. De korte stropper og overliggende puder, giver bedre mulighed for rigtige placering af sadlen ved at vælge to af sadlens ialt tre gjordsstropper. Normalt bruger man to forreste stropper, men hvis sadlen er tilbøjelig til at glide tilbage, kan man bruge de to bageste. Med den rette længde på gjorden er spænderne ikke i vejen for rytterens ben.

Strada Dressyrsadel

Strada Dressyrsadel

SEK 32 995.00