Customer Service : Asiakaspalvelu

-
February 14, 2015

Toimitusehdot

Tavarat verkkokaupassamme ovat yleensä varastossa, ja useimmiten lähetämme tavarat samalla viikolla kuin tilaus tulee. Jos et saa tavaroita 10 arkipäivän kuluessa, pyydän ottamaan yhteyttä.

Satulat ovat aina tehty tilauksesta ja niillä on n. 8 viikon toimitusaika.

Jos tuote on loppuuntilattu, voi kestää hetki ennen kuin saamme sitä varastoon taas. Tässä tilanteessa, lähetämme sinulle sähköpostin jossa on mainittu odotettu toimituspäivä. Jos haluat peruuttaa tilauksen, hyvitämme sinulle maksun sitä kautta mitä maksoit.

Toimituskulut

Veloitamme toimituksesta 49 SEK Ruotsiin ja 125 SEK Ruotsin ulkopuolelle. Ei muita kuluja.

Maksuvaihtoehdot

Voit maksaa normaalilla tilisiirrolla, PayPalilla tai VISA/MasterCardilla.

Vaihtaminen

Voit vaihtaa tuotteen samaan tuotteeseen mutta eri kokoon kahden (2) viikon (10 arkipäivää) aikana vastaanottamisen jälkeen. Vaihtaminen riippuu varaston tilanteesta (katos Toimitusehdot ylempää). Jos haluamasi tuote on loppuunmyyty, sinulla on mahdollisuus hyvitykseen.

Palauttaminen

Voit palauttaa tuotteen kahden (2) viikon (10 arkipäivää) sen jälkeen kun olet vastaanottanut sen. Ostoksesi hyvitetään sitä kautta mitä käytit maksamiseen.

Takuu

Seisomme tuotteidemme laadun takana ja rohkaisemme asiakkaita ilmoittamaan heti jos jotain epänormaalia ilmaantuu normaalissa käytössä esim. materiaalissa.

Seuraavat asiat tulisi tosin huomioida kuolaimiin liittyen:

- Ruostumaton teräs voi ruostua ja rautametallit ruostuvat, siitä ei voi valittaa.

- Voidaksemme tarjota laajan valikoiman metalliyhdistelmiä kuolaimissamme, ne ovat kiinnitetty ruuveilla. Harvoin, ruuvit voivat löystyä liikkeen voimasta. Tarkista säännöllisesti että ne ovat hyvin kiristetyt.

- Messinki voi patinoitua; säännöllinen huolto pitää sen kiiltävänä.

- Messinki on yksi pehmeimmistä metalleista mitä käytetään kuolaimissa, ja koska se voi taipua jos ratsastat voimalla, se sopii parhaiten satunnaiseen käyttöön eikä päivittäiseen harjoitteluun.