Kurs på Skogsryd : Markus Sommarakademi 5-9 juli 2017

- Nästa»
14 maj 2017

Kom och rid tillsammans några sommardagar på Skogsryd! Jag håller sommarakademi 5-9 juli 2017.

Hälsningar,
Markus Holst

Ni väljer själva vilka dagar ni vill vara med och hur många ridlektioner ni vill rida.

Alla elever rider enskilt en eller två lektioner om dagen. Lektionerna är 30-45 minuter långa.

Ni bor antingen enkelt här på Skogsryd, eller på något närliggande ställe. Det finns gott om övernattningsmöjligheter i nejden. Hästen kan stå kvar här över natten, eller så tar ni med dem hem. Vi har tre boxar och en hage ni kan använda. Sadelkammare saknas än så länge, så ni får ha er utrustning i släp eller bil.

Du betalar kursavgiften med ditt kreditkort i samband med att du bokar.

Ett begränsat antal elever kan hyra häst av oss. Kontakta mig för mer information.

Anmälningarna tas emot i den ordning de kommer. Max åtta ridlektioner om dagen.

Markus 30 juni 2017

nu närmar sig vår lilla sommarkurs med stormsteg. Därför vill jag ge er en uppdatering av läget.

Jag följer med stor spänning väderutvecklingen på https://www.yr.no/sted/Sverige/Västra_Götaland/Givarp/ och det ser inte helt tokigt ut, även om vi kanske blir lite blöta någon dag.

Vi börjar alltså på onsdag den 5 juli. Jag ber er att höra av er om när ni kommer med era hästar. Eftersom det bara blir två ridande då förslår jag att vi startar efter lunch, så kan Annalena rida en lektion vid, tja, klockan ett och en senare på eftermiddagen. Däremellan rider Anette, Ingela och jag.

De andra dagarna räknar jag med att vi börjar vid halv tio.

Även ni som kommer utan häst får gärna maila mig och berätta när ni beräknas anlända här. Ridningen börjar som sagt vid halv tio och det är trevligt om alla är här när vi startar.

För gästande hästar finns en gräshage om cirka 5000 kvadratmeter. Den får ni dela på efter hjärtans lust. Jag har byggt staket de sista dagarna så denna hage inte gränsar direkt till de hagar våra hästar går i. På det viset slipper vi skrikande hästar, viftande framben och trasiga staket.

Ni svarar själva för er mat och mättnad. I stugan finns ett enkelt kök med kylskåp, enfas-spis, kaffebryggare och vattenspann.

Förslag på matställen hittar ni på https://markusholst.com/ridundervisning/Skogsryd. Bra livsmedelsbutiker finns i Sexdrega (Matöppet 4km), Länghem (ICA nära 6km) och Svenljunga (ICA Kvantum 1 mil)

Mera planerat än så gör jag det inte.

Väl mött!

Markus

[ Svara ]