* Det som fungerar är alltid rätt *

.

Jag ramlade över din ridhandbok av en ren händelse på nätet och jag tyckte det var helt fantastiskt att finna denna guldgruva med information i ämnet ridning fritt tillgänglig på nätet. Jag sögs omedelbart in i detta och har sträckläst till avsnitt 6. Det är oerhört uppfriskande att få saker och ting djupare förklarat. Vanligtvis får man bara veta att man skall göra si eller så men aldrig varför.

Marcus! Du är en god människa. Jag uppskattar verkligen ditt enträgna och oegennyttiga arbete med att förmedla kunskap till oss okunniga. Ingen på hela jorden delar med sig i den utsträckning och utan vinning som du gör. Hurra!

Hej! Ville bara uttrycka min tacksamhet över allt du gjort på din sida! Fantastiskt helt enkelt!Är nu 38 år och har återupptagit ridningen efter många år. Köpte tre st olika hästböcker för att snabbt komma in det hela men efter att tittat på din sida har jag lärt mig mer och fått svar på fler frågor än de böcker tillsammans! Stort tack!

Jag vill tacka för din fantastiska ridhandbok. Jag läser den morgon, middag, kväll - har kommit igenom och börjat om igen.

Din handbok förklarar saker på ett så bra, och stundtals nästan poetiskt, sätt och har givit mig sammanhang för kunskaper som tidigare hängde lite i luften utan att riktigt hänga ihop.

Din mjuka syn på hästar och ridning är min inspirationskälla just nu!