Design og salg af hesteudstyr og rideudstyr

Strada - Strada Dressyrsadel

Sadlernes Ferrari.

  • En relativt fladt sæde med en stejl bagsvisel. Rytterens sædet bliver som i en barok sadel.
  • Polsting med Tempur-sadelpuder.     Afpassede sadelpuder, så hestens bevægelser ikke forstyrres.
  • Puden som støtter ryttrens knæ sidder på den ydre beklædning. Det gør det nemmere at placere sadlen korrekt i forhold til hestens ryg. Og man kan vælge det bedste sted at placere gjorden ved at bruge den gjordstrop, som passer bedst. Derfor glider sadlen ikke, som dressur sadler ofte gør.
  • Moderat størrelse puder for rytterens knæ, som er lidt mere skåret op end de sadler, som ellers er moderne.
  • Fleksibel bom.

Kun 46cm lang.

Sadelpuderne er placeret under bommen og former sig automatisk efter hestens ryg. I mange moderne sadler ligger puderne ikke i midten ved bommen, hvilket øger risikoen for punktbelastninger på forsiden og bagsiden af sadlen. Materialet i sadelpuderne er støddæmpende og forhindrer sadlen i at glide.

Sadlen har korte sadelgjords-stropper, så gjordens spænder ikke er i vejen for forbenets bevægelse. De korte stropper og overliggende puder, giver bedre mulighed for rigtige placering af sadlen ved at vælge to af sadlens ialt tre gjordsstropper. Normalt bruger man to forreste stropper, men hvis sadlen er tilbøjelig til at glide tilbage, kan man bruge de to bageste. Med den rette længde på gjorden er spænderne ikke i vejen for rytterens ben.

Strada Dressyrsadel Esprit de Luneville

Strada Dressyrsadel

Esprit de Luneville

SEK 24 995,- cirka USD 2 805,27

stk

Sådan bestiller du

Strada sadlerne har seks foreskellige bomme:

W- til fuldblodsheste, travere og spinkle halv-/varmblodsheste

S - til halv- og varmblodsheste, spinkle ponyer og fuldblodsheste

I- til Iberiske racer og heste med buet ryg og muskuløs hals

IC - til bredere halvblods heste med lav manke

C- heste af cob typen

L- til heste med meget muskuløs manke

Hvis du bor på Sjælland eller i Nordjylland, kommer jeg hjem til dig og afprøver Strada-sadler. Vi bruger sadlens bom uden læder og polstring til at finde den bom, som passer hestens ryg så godt som muligt. Det ses bedre med blot en bom uden polstring . Så prøver vi forskellige sadler for at finde den optimale til din hest.

Hvis du bor længere væk , kan du fotografere din hest i henhold til instruktionerne i Dette doukument. Billederne mailer du til mig på info@markusholst.se. Jeg sender dem til producenten, og sammen foreslår vi den mest egnede bom.


Alle sadlerne er lavet på bestilling, så leveringstiden er ca 8 uger.
Når du har fået sadlen, har du ti dage til at prøve den. Hvis du vil sende den tilbage, fordi den ikke passer, skal det gøres i disse ti dage.

Underbar strada-sadel!

Ville bara tacka och hälsa från oss. Denna underbara Strada sadel, tänk att vi fann den tack vare dig. :)

"Close contact" är ju ett sånt där populärt modeord, men jag har aldrig upplevt det förrän med Stradan. Så nära känslan att vara ett med hästen, utan att rida barbacka, trodde jag inte var möjligt innan.

Den ger honom också en rörelsefrihet som ingen annan sadel jag provat, framåt, sidvärtes, i alla tempon, både ... Læs mere

[ Kommenter ]

Om Strada dressyrsadel

Dagens ridpass var otroligt skönt. Den där sadeln pratar liksom till en. Sitter man fel och är spänd i kroppen känns det direkt. Jag testade! Så fort jag inte slappnade av i benen fick jag ont i höften. Slappnade satt jag bekvämt samtidigt kunde jag kunde känna varje rörelse i hästen och fritt och ledigt använda mina vikthjälper. Cauteloso log belåtet:)

Det jag tyckte var så oerhört intressant med Strada sadeln var att den satte mig så ... Læs mere

[ Kommenter ]

Älskar min Strada dressyrsadel!

Måste bara meddela att jag fortfarande är förälskad i sadeln. Har just varit ute och ridit och Beyla gjorde de mest fantastiska piafferna hon någonsin gjort! Jag är sååå glad!!! :)

[ Kommenter ]