Sadler

 : 

Strada springsadel

Den nye esprit de Cross Event- sadel er designet til spring og og hurtig galop i terrænet . Den har en helt ny bom, som er særligt designet til let sæde. Den lave og brede bagsvistel giver rytteren stabilt sæde i forskellige typer terræn og forhindringer.

Sadelpuderne er af samme stødabsorberende materiale, som anvendes i Stradas andre sadler. Ved hjælp af dette koncept , med særligt formet og meget elastisk bom og særligt stødabsorberende materialer i sadelpuderne har vi reduceret belastning og ubehag for hestens ryg fx fra en landing efter en meget høj forhindring til næsten ingenting!

Materialet i sadlens polstring er stabilt uanset varme, tryk og fugtighed og forhindrer sadlen i at hoppe eller ligge uensartet ( et alvorligt problem , som er fælles for sadelpuder stoppet med skum) . Thermo polstringen tilpasser sig hestens form, når hesten bevæger sig.
Når sadlen tages af genvinder den sin oprindelige form.

Sadelpuderne går højere op i sadelkammeret end normalt , hvilket reducerer risikoen for,
at sadlen vippe frem når hesten sætter af.

Sadlen er ekstremt let og er lavet af højeste kvalitet læder.

Strada springsadel Esprit de Cross

Strada springsadel

Esprit de Cross

SEK 25 995.00 cirka USD 2 692,95

stk

Sådan bestiller du

Strada sadlerne har seks foreskellige bomme:

W- til fuldblodsheste, travere og spinkle halv-/varmblodsheste

S - til halv- og varmblodsheste, spinkle ponyer og fuldblodsheste

I- til Iberiske racer og heste med buet ryg og muskuløs hals

IC - til bredere halvblods heste med lav manke

C- heste af cob typen

L- til heste med meget muskuløs manke

Hvis du bor på Sjælland eller i Nordjylland, kommer jeg hjem til dig og afprøver Strada-sadler. Vi bruger sadlens bom uden læder og polstring til at finde den bom, som passer hestens ryg så godt som muligt. Det ses bedre med blot en bom uden polstring . Så prøver vi forskellige sadler for at finde den optimale til din hest.

Hvis du bor længere væk , kan du fotografere din hest i henhold til instruktionerne i Dette doukument. Billederne mailer du til mig på info@markusholst.se. Jeg sender dem til producenten, og sammen foreslår vi den mest egnede bom.


Alle sadlerne er lavet på bestilling, så leveringstiden er ca 8 uger.
Når du har fået sadlen, har du ti dage til at prøve den. Hvis du vil sende den tilbage, fordi den ikke passer, skal det gøres i disse ti dage.