Sadler

 : 

Strada Baroque

Sadlernes Ferrari.

  • En relativt fladt sæde med en stejl bagsvisel. Rytterens sædet bliver som i en barok sadel.
  • Polsting med Tempur-sadelpuder.     Afpassede sadelpuder, så hestens bevægelser ikke forstyrres.
  • Puden som støtter ryttrens knæ sidder på den ydre beklædning. Det gør det nemmere at placere sadlen korrekt i forhold til hestens ryg. Og man kan vælge det bedste sted at placere gjorden ved at bruge den gjordstrop, som passer bedst. Derfor glider sadlen ikke, som dressur sadler ofte gør.
  • Moderat størrelse puder for rytterens knæ, som er lidt mere skåret op end de sadler, som ellers er moderne.
  • Fleksibel bom.

Kun 46cm lang.

Sadelpuderne er placeret under bommen og former sig automatisk efter hestens ryg. I mange moderne sadler ligger puderne ikke i midten ved bommen, hvilket øger risikoen for punktbelastninger på forsiden og bagsiden af sadlen. Materialet i sadelpuderne er støddæmpende og forhindrer sadlen i at glide.

Sadlen har korte sadelgjords-stropper, så gjordens spænder ikke er i vejen for forbenets bevægelse. De korte stropper og overliggende puder, giver bedre mulighed for rigtige placering af sadlen ved at vælge to af sadlens ialt tre gjordsstropper. Normalt bruger man to forreste stropper, men hvis sadlen er tilbøjelig til at glide tilbage, kan man bruge de to bageste. Med den rette længde på gjorden er spænderne ikke i vejen for rytterens ben.

Strada Baroque Esprit de Louis

Strada Baroque

Esprit de Louis

SEK 28 995,- cirka USD 2 999,07

stk

Sådan bestiller du

Strada sadlerne har seks foreskellige bomme:

W- til fuldblodsheste, travere og spinkle halv-/varmblodsheste

S - til halv- og varmblodsheste, spinkle ponyer og fuldblodsheste

I- til Iberiske racer og heste med buet ryg og muskuløs hals

IC - til bredere halvblods heste med lav manke

C- heste af cob typen

L- til heste med meget muskuløs manke

Hvis du bor på Sjælland eller i Nordjylland, kommer jeg hjem til dig og afprøver Strada-sadler. Vi bruger sadlens bom uden læder og polstring til at finde den bom, som passer hestens ryg så godt som muligt. Det ses bedre med blot en bom uden polstring . Så prøver vi forskellige sadler for at finde den optimale til din hest.

Hvis du bor længere væk , kan du fotografere din hest i henhold til instruktionerne i Dette doukument. Billederne mailer du til mig på info@markusholst.se. Jeg sender dem til producenten, og sammen foreslår vi den mest egnede bom.


Alle sadlerne er lavet på bestilling, så leveringstiden er ca 8 uger.
Når du har fået sadlen, har du ti dage til at prøve den. Hvis du vil sende den tilbage, fordi den ikke passer, skal det gøres i disse ti dage.