Sadeldrömmen : Klart för produktion

-
10 november 2020

Så har nästa steg fallit på plats angående sadlarna. Jag har äntligen hittat ett ställe där jag kan köpa den speciella typ av memory foam (tempur) jag vill ha i bossorna. Det som nu återstår innan produktionen kan komma igång, är mest form-saker. Jag hoppas på att ha min första sadel här till jul. Det blir en brun dressyrsadel med standard-bom.

Det betyder även att ni djärva och hugade som vill vara med från start och smita åt er en av de första Markus Holst sadlar som kommer att finnas, skall höra av er till mig nu. Det blir någon form av rabatt på de första sadlarna. Helt hur erbjudandet kommer att se ut vet jag inte. Dessa sadlar kommer ju absolut med tiden att få ett högt samlarvärde :)

Nu har jag kommit så långt att jag tillsammans med mina underleverantörer har börjat fundera på nya modeller. Jag vill göra lite nya dressyrsadlar där främst vulstren kommer att vara annorlunda, och jag vill göra en bra hoppsadel. Hoppsadeln kommer att bli med en stadigare bom utan flex, och kanske med ett än mer öppet bakvalv. Det är så långt jag vet nu.